Velkommen til Wineschmecker.

Wineschmecker er startet for at kombinere vinoplevelser med læring. Det er til dig, der gerne vil lære mere om vin, men som måske ikke lige er til skolebænken. Det skal være sjovt at lære og måden, du husker ny viden om vin bedst på, er ved at smage det samtidig. Deraf opstod vores ledetråd "du lærer, mens du smager".

Jeg syntes der manglede et alternativ på markedet, hvor oplevelsen og læringen gik hånd i hånd. Enten var der kun fokus på at smage vin og så få solgt det bagefter eller også blev det for teoretisk og ren læsning.

Som så mange andre startups startede ideen derfor med mit eget behov. Jeg fandt dog ret hurtigt ud af, at der var mange, der havde det som mig - træt af tilbudsjunglen og opskruede før/enkeltstyk priser.

Ideen var født og da jeg som konsulent i mit eget firma Kundeambassaden rådgiver andre i, hvor vigtigt det er at lytte og have data fra kunderne, så tog jeg min egen medicin og oprettede et vinpanel. Siden da har 150 vinentusiaster, Sommelierer, Kokke, Forhandlere, Producenter og mange andre specialister givet input og feedback til, hvordan lige præcis de så Wineschmecker som en attraktiv platform.

Vigtigste budskab har været at jeg ikke skulle være endnu en webshop i forklædning. Derfor samarbejder jeg med importører, forhandlere og producenter for at skaffe den rigtige vin til den rigtige læring og oplevelse. Jeg får INGEN provision af at sælge vin. Al rabat går direkte til dig som medlem. Det er din garanti for en objektiv og uafhængig platform.

Wineschmecker som koncept er derfor lavet af mange interessenter og det vil fortsat være dig og dem, der sætter dagsorden ift. hvilken indhold, der skal være. 

Hvis du er vinentusiast og kan lide at lære noget mens du drikker god vin, så er jeg sikker på Wineschmecker også er for dig.

Velkommen til...

Jimmy Bastian Riberholdt
Founder
Wineschmecker.com